Bedak Arab

produk kecantikan bedak arab

Bedak Arab Kokuryu

Pernahkah anda terdengar mengenai bedak arab? Yes! Hari ini nak berkongsi kepada anda semua mengenai Bedak arab yang rata-ratanya menjadi salah satu produk yang tak kurang panas di Malaysia. Bedak arab atau Bedak Arab Kokuryu mempunyai tiga kegunaan dalam satu iaitu bedak(powder), bedak asas(foundation) dan juga sebagai pelembab(moisturizer). Bedak ini juga tidak mahal dan hanya dijual dipasaran hanya pada harga Rm35!

Selain itu, bedak ini tidak seperti bedak-bedak yang biasa digunakan kerana bedak
ini akan menyerap kedalam kulit dan mengikut aliran darah anda lalu menghasilkan wajah anda menjadi cerah dan gebu. Apa yang istimewanya bedak ini yang akan mengikut warna tona anda dan bukan anda yang perlu membeli bedak mengikut tona warna kulit anda!

Kepada yang beragama islam, tak perlu risau, bedak ini bedak yang Halal dan boleh dibawa untuk bersolat! yup, memang boleh dan juga mempunyai kelulusan. Selain berfungsi sebagai bedak, ianya juga berfungsi sebagai anti-jerawat, mengecilkan jerawat-jerawat serta melindungi kulit
anda daripada berminyak.

Berita baik kepada sesiapa yang aktif dan sentiasa melakukan aktiviti luar bedak ini sememangnya amat sesuai digunakan kerana bedak ini membuatkan kulit anda lebih cantik dan bersinar ketika berpeluh, seperti yang dikatakan diatas bedak ini meresap kedalam kulit oleh sebab itu bedak ini tidak akan melekat pada tudung,tisu dan sebagainya. Jika digunakan dengan cara yang betul bedak ini mampu bertahan selama 3 bulan!

Kesimpulan dari semua, bedak ini sememangnya mampu milik dan mempunyai keistimewaan berbanding bedak yang wujud dipasaran. Selain harganya yang murah ia juga mempunyai banyak fungsi, jadi sesiapa yang sentiasa sibuk dan aktif sesuai memang seharusnya mempunyai bedak ini satu!

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.