Jamu Mak Dara

Produk Jamu Mak Dara

produk jamu mak dara

Jamu Mak Dara Gold

Jamu Mak Dara ini merupakan satu resipi herba asli yang diturunkan sejak turun temurun oleh Mak Dara. Pengabungan sains moden dan herba-herba asli yang digali di hutan hujan Malaysia menjadikan Jamu Mak Dara penuh nutrisi. 

Kebaikan Jamu Mak Dara

Jamu Mak Dara dapat mengurankan bau badan, membuang toksik, menyuburkan rahim dan mengetatkan faraj. Selain itu, jamu ini mampu membuang angin di dalam badan, mengatasi masalah keputihan, memperbaiki kitaran haid, dan dapat mengekalkan awet muda.

Bahan - Bahan Terkandung 

Cekor, akar kayu putih, buah gorek, biji kami, langkau besar,langkau kecil, bica bolong, daun terawas hadas pedas, jemuja, buah keras, lengkuas merah, tahi angin, daun cina maki, masuri jerangau, kedaung, kayu manis cina, halia putih kunyut kering, jintan hitam, temulawak, halia bara, akar cerita, kulit pulau sari, kulit kayu serapat ketumbar kasar, sambar antu cabai batik, akar siak, cabai pintal, dan gadong.

P/S ; Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu untuk menggunakan produk ini dan pastikan produk yang anda beli tulen, Hati-hati kepada produk tiruan!

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.