SABUN BERAS DNARS SKINCAR

DNARS SKINCARESabun Beras antara produk dibawah rangkaian keluaran Dnars Skincare.  Boleh didapati di pasaran dengan harga berpatutan RM12.90sm/RM14.90ss sebuku.  Sabun yang diformulasikan dari bahan semulajadi iaitu beras.  Beras kaya dengan vitamin dan mineral, bukan sahaja baik untuk kesihatan tubuh badan, namun ia juga sangat sesuai digunakan untuk penjagaan kulit wajah.

Khasiat luar biasa yang ada pada beras dapat membantu untuk memutihkan kulit wajah, menghaluskan struktur kulit, menghilangkan jerawat, mengawal lebihan minyak (sebum) serta sifat beras yang meninggalkan kesan sejuk dan dingin membantu untuk menyegarkan kulit wajah.

Sabun Beras Dnars Skincare yang telah dirumus menggunakan campuran susu beras membawa anda 100% keberkesanan untuk merawat jerawat, kulit berminyak dan masalah resdung.  Pastinya penggunaan beras dalam rawatan wajah telah lama dipraktiskan secara meluas sejak zaman tradisi lagi.  Air beras pada zaman dahulu digunakan untuk membasuh muka, kerana ia diyakini dapat melembutkan kulit serta mencerahkan kulit wajah.

Selain dari Sabun Beras Dnars Skincare, Dnars Skincare juga memperkenalkan Sabun Collagen dan Sabun Normal/Jeragat.  Sabun Collagen membantu untuk menghilangkan jeragat, menegangkan dan menganjalkan kulit, mencerahkan kulit, melembapkan dan menjadikan kulit lebih gebu.

Sabun Collagen ini boleh dimiliki dengan harga RM13.90sm/RM15.90ss.  Untuk Sabun Normal/Jeragat, produk ini diasaskan untuk membantu mencerahkan kulit, memudarkan jeragat, merawat kulit kusam, tona kulit tidak sekata dan mengebukan kulit secara semulajadi.  Harga seunit/sebuku RM13.90sm/RM15.90ss.

Sedikit tips untuk memastikan anda membeli sabun muka asli keluaran Dnars Skincare, pastikan sabun yang anda gunakan mengeluarkan haruman beras semulajadi yang lebih menyerlah, lembut dan pastikan juga sabun asli Dnars Skincare anda lebih mudah larut dalam air.

Produk keluaran Dnars Skincare semestinya semulajadi, selamat dan berkesan.  Alamilah perbezaan ketara dengan pencerahan dalam 7 hari bersama produk Dnars Skincare. 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.