Sabun Better Olive Oil

Sabun Better Olive Oil


produk kecantikan sabun better

Sabun Better Olive Oil atau lebih dikenali sebagai sabun ajaib merupakan produk “hand made” yang dibawa khas dari Nablus, Palestin.  Produk ini teramatlah unik kerana dirumus tanpa menggunakan sebarang campuran kimia berbahaya, tanpa alkohol, tanpa lemak haiwan dan bebas dari pewangi sintetik.  Ia dihasilkan 100% dari bahan semulajadi.

Sifatnya yang alkali pastinya membuat si pemakai tidak merasa ragu-ragu untuk menggunakan produk ini dari hujung rambut ke hujung kaki.  Sabun Better Olive Oil sabun pelbagai guna, ia juga boleh dijadikan sebagai syampu rambut dan sesuai untuk semua jenis kulit serta seisi keluarga.  Sabun Better Olive Oil merupakan produk berasaskan minyak zaitun, dan boleh didapati dengan 12 jenis gabungan.

Gabungan minyak zaitun dengan campuran sage (herba), kurma, buah delima, madu, lavender, buah tin,daun tyme, susu kambing, saffron (rempah termahal di dunia), minyak tea tree, lumpur laut mati dan 100% asli minyak zaitun.  Setiap gabungan memberi keistimewaannya tersendiri.

Boleh didapati dengan berat 100gram sebuku, dengan harga yang amat berpatutan setanding kualitinya yang mendapat gelaran antara sabun terbaik pada masa ini.   Bertindak dengan pelbagai fungsi, iaitu merawat jerawat, jeragat,  menyokong pertumbuhan sel kulit baharu, mengekalkan keremajaan kulit, sunburn, ekzema, mencegah kelumumur kutu dan merawat rambut gugur (fungsi sabun berbeza mengikut rumusan gabungan).

Dapatkan segera produk ini dipasaran tempatan, farmasi berdekatan, agen-agen berdaftar, atau dapatkan terus daripada pembekal.  Anda pasti berpuas hati dengan Sabun Better Olive Oil 100% produk semulajadi.  

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.